Κατασκευή e-shop

για κάθε τύπο επιχείρησης ή budget
 • Δεχτείτε πληρωμές με ασφάλεια

 • Κάντε διαχείριση των προϊόντων σας εύκολα μέσα από την ιστοσελίδα σας

 • Προσφέρετε κουπόνια και εκπτώσεις στους πελάτες σας

Δεχτείτε πληρωμές με ασφάλεια

μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Με τη πλατφόρμα του ηλεκτρονικού εμπορίου μας, μπορείτε να δεχτείτε με ασφάλεια πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες (σε συνεργασία με την τράπεζά σας) και πληρωμές με PayPal ή Viva Payments με ευκολία. Επιπλέον, μπορείτε να δεχτείτε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή με αντικαταβολή.

Μόλις ο πελάτης σας έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία του και τι έχει παραγγείλει, μαζί με την επαφή τους και τα στοιχεία αποστολής.

Ο πελάτης σας θα λάβει επίσης ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την αγορά τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε την παραγγελία τους.

Εύκολη πλοήγηση για τους πελάτες σας

Προσθέστε τις κατηγορίες και υποκατηγορίες σας

Τα προϊόντα σας μπορούν να είναι τακτοποιημένα και να χωρίζονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες ώστε να είναι εύκολο για τους πελάτες σας να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα σε πολλαπλές κατηγορίες, ιδανικό αν θέλετε οι πελάτες να είναι σε θέση να ταξινομούν τα προϊόντα σας ανά τύπο, χρώμα, υλικό, μάρκα / κατασκευαστή κ.λ.π.

Κάντε διαχείριση των προϊόντων σας

εύκολα μέσα από την ιστοσελίδα σας

Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τα προϊόντα με ευκολία, χρησιμοποιώντας το έξυπνο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μας (CMS).

Μπορείτε να ρυθμίσετε ποσότητες προϊόντων, να αλλάζετε τιμές ή φωτογραφίες, να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας, να βάζετε κουπόνια κ.λ.π. Ιδανικό αν θέλετε να μπορείτε να διαχειριστείτε προσωπικά το site σας 24/7.

Προσαρμόστε τα έξοδα αποστολής

ανάλογα με την πόλη ή τη χώρα αποστολής

Αν θέλετε να προσφέρετε πολλαπλές επιλογές αποστολής, όπως δεύτερης / πρώτης κατηγορίας ή courier, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά έξοδα αποστολής για το καθένα.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε διαφορετικό κόστος αποστολής σε διάφορα μέρη του κόσμου, αν αυτό είναι σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, την ΕΕ ή οπουδήποτε αλλού.

Προσφέρετε Κωδικούς Προσφοράς

στους πελάτες σας

Οι εκπτώσεις είναι ένα ζωτικό μέρος της κάθε στρατηγικής marketing στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η πλατφόρμα μας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τους δικούς σας κωδικούς με ευκολία.

Έτσι, αν θέλετε να προσφέρετε δωρεάν παράδοση όταν οι πελάτες σας ξεπεράσουν ένα ορισμένο ποσό αγορών, ή ένα ποσοστό έκπτωσης από το συνολικό κόστος του καλαθίου, μπορείτε να το κάνετε μέσα από το site σας.

Αν χρειάζεστε κάποια από τα παραπάνω  χαρακτηριστικά για την ιστοσελίδα σας ή οτιδήποτε άλλο που δεν το έχουμε αναφέρει, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που θα ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Έτσι, αν έχετε προϊόντα να πουλήσετε, ραντεβού να κλείσετε ή θέλετε να γράφετε στο blog σας, ενημερώστε μας και θα φτιάξουμε ένα πακέτο μοναδικά φτιαγμένο για εσάς.

Συνδυάστε την ιστοσελίδα σας

με άλλες υπηρεσίες

Συνδυάστε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή.

 • Εισαγωγή προϊόντων στο e-shop σας

 • Hosting & Domain Name

 • SEO (Search Engine Optimisation)

 • Social Media Management

 • Google Analytics

 • Google Adwords

 • Σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας

 • Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών ή Φυλλαδίων