Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

για κάθε τύπο επιχείρησης ή budget

Χρειάζομαι κάτι απλό

να δείξω στον κόσμο τι κάνω

Εάν χρειάζεστε κάτι απλό για να δείξετε στο κόσμο για την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες σας, μια ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης είναι αυτό που χρειάζεστε.

Οι ιστοσελίδες εταιρικής παρουσίασης συνήθως περιλαμβάνουν 5 με 10 υποσελίδες με περιεχόμενο το οποίο παρουσιάζει το τι κάνετε, τις υπηρεσίες σας, δείχνετε κάποια από τα έργα σας και συμπεριλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το χάρτη που βρίσκεται η επιχείρηση σας.

Θέλω να πουλήσω προϊόντα

μέσω ένος ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Έαν έχετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε ηλεκτρονικά τότε ένα Ecommerce site (E-shop) είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένα e-shop σας επιτρέπει να έχετε διαθέσιμα όλα σας τα προϊόντα προς ηλεκτρονική πώληση, να τα χωρίσετε σε κατηγορίες που ο πελάτης σας μπορεί να περιηγηθεί εύκολα και να βρει αυτό που ψάχνει καθώς και να πληρώνεστε με το τρόπο που επιθυμείτε όπως πιστωτική κάρτα, Paypal, κατάθεση στη τράπεζα ή αντικαταβολή.

Χρειάζομαι να δείξω τα προϊόντα μου

αλλά δεν χρειάζομαι online πληρωμές

Έαν έχετε προϊόντα που θέλετε να προβάλετε ηλεκτρονικά αλλά δεν θα θέλατε να δείξετε τις τιμές ή να δεχτείτε πληρωμές από το site σας, ένα e-shop σε μορφή καταλόγου είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Ένα e-shop σε μορφή καταλόγου σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα σας, να τα χωρίσετε σε κατηγορίες και συνήθως μέσω ηλεκτρονικής φόρμας οι πελάτες σας να δείξουν ενδιαφέρον και να επικοινωνήσουν μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Χρειάζομαι Online Booking

στην ιστοσελίδα μου

Εάν θέλετε να κάνετε τις κρατήσεις μέσω internet τότε μια ιστοσελίδα με σύστημα κρατήσεων ή προγραμματισμού ραντεβού είναι αυτό που χρειάζεστε.

Μία τέτοια ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες σας να κλείσουν ηλεκτρονικά ραντεβού, δωμάτια σε ξενοδοχείο, να γίνει κράτηση θέσης σε μια εκδήλωση και πολλά άλλα, είτε με πληρωμή είτε χωρίς.

Το σύστημα επίσης μπορεί να στείλει αυτοματοποιημένα email επιβεβαίωσης και υπενθυμίσεις όπως εσείς επιθυμείτε.

Θέλω να έχω ένα όμορφο blog

και να γράφω σε αυτό

Αν θέλετε να ενημερώνετε τους αναγνώστες σας με νέα, απόψεις και άλλα ενδιαφέροντά σας, τότε ένα blog είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ένα blog σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε άρθρα εύκολα και γρήγορα στην ιστοσελίδα σας που ο αναγνώστης μπορεί να τα διαβάσει και να τα μοιραστεί στα social media. Τα άρθρα μπορούν να μοιραστούν στις σχετικές κατηγορίες τους έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να βρίσκει εύκολα το υλικό που τον ενδιαφέρει.

Θέλω κάποια από τα παραπάνω

και περισσότερα

Αν χρειάζεστε κάποια από τα παραπάνω  χαρακτηριστικά για την ιστοσελίδα σας ή οτιδήποτε άλλο που δεν το έχουμε αναφέρει, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που θα ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Έτσι, αν έχετε προϊόντα να πουλήσετε, ραντεβού να κλείσετε ή θέλετε να γράφετε στο blog σας, ενημερώστε μας και θα φτιάξουμε ένα πακέτο μοναδικά φτιαγμένο για εσάς.